Jak na péči o pleť s MIESSENCE?

Zde Vám bychom rádi vysvětlili, jak dosáhnout těch nejlepších výsledků při denní péči o pokožku, a jak mít krásnou zdravou pleť.

Je mnoho faktorů, které ovlivňují stav naší pleti. Můžeme je rozdělit na dvě skupiny:

  • První skupinu ovlivňuje například genetika, prostředí či hormony...
  • Druhý faktor ukazuje způsob o tom, jak se o pleť staráme. Alespoň dobrá zpráva je ta, že správná péče o pokožku, minimalizuje riziko chronických problémů či vrozených předpokladů. 

 

Produkty, které používáme i my sami od Miessence, dosáhli kvality potravinářských standardů (ACO). Složení je 100% přírodní (obsahuje pouze složky pocházející z přírody) a 95-99% bio/organicky certifikované (zbylé procenta tvoří voda nebo minerály, které se nedají certifikovat, jelikož se nepěstují).

Pokud začnete používat organicky certifikované produkty, váš obličej nejspíš dostane detox od veškerých chemických nánosů od produktů s umělým složením. Proto doporučujeme nekombinovat naše produkty s jinými, jelikož chemické ingredience v jiných kosmetických produktech můžou zničit pozitivní účinky těch přírodních


Dále je důležitý výběr správných produktů. Pokud si nejste jisti, jaký Vám sedí nejlépe - neváhejte si udělat obličejový test zdarma. Další nedílnou součástí je správná péče, abyste měli krásnou pleť musíte se o ní i starat pravidelně. Pokud si koupíte produkty a budou Vám ležet na poličce, moc pomoci to nepřinese. Někdo si může pomyslet: "a co když budu používat jenom pleťovou vodu, pleť se snad umí hydratovat sama ne?...to je nejvíc přírodní." Kdybychom žili před 100 lety dali bychom mu za pravdu, ale bohužel s dnešním znečištěním naše pleť potřebuje extra čištění a hydrataci. 

Častou chybou co lidé dělají je že stále utrácejí za produkty a kombinují páté přes deváté. Zaprvé tím zbytečně utrácejí, a zadruhé to často ani nepomůže, jelikož většina produktů jsou plné škodlivých látek, které mohou způsobovat všelijaké problémy, a navíc někdy člověk neodhadne typ své pleti správně. V budoucnu chystáme rozšířit nabídku, abychom vás více rozmazlovali, ale pro běžnou každodenní péči stačí tři základní kroky:

 

 

1. FÁZE ČIŠTĚNÍ 

Tento krok je důležitý, jelikož nám odstraňuje z pleti mastnotu, nečistoty a odumřelé buňky. Tvoření těchto nečistot je individuální a u některých je možné toto ovlivňovat pomocí některých faktorů vypsaných výše. Není ale možné změnit fungování pleti pomocí kosmetického přípravku.

Všechny kosmetické cleansery/odličovadla/mýdla fungují tak že nečistoty pouze odstraní, pokud někdo tvrdí opak je to pouze falešný marketing. Pak se asi ptáte, proč by přírodní mělo být lepší než chemické? Reálně to je úplně jedno s tím rozdílem že při používání běžných chemických produktů, vaše tělo všechny chemikálie vstřebává do krve a můžou být příčinou jiných zdravotních problémů a předčasného stárnutí. 

Čištění pleti tedy byste měli provádět:

           - 1x ráno: pokud nepoužíváme make-up,

           - 2x ráno a večer: pokud používáme make-up, nebo se cítíme lépe s dvěma čištěními.

 

TIP: pokud Vám cleaser plně neodlíčil např. řasenku, sáhněte radši po olivovém oleji z kuchyně (výborný je i jojobový). Je to skvělá přírodní cesta jak odlíčit vše a nepoužívat chemickou kosmetiku. Samozřejmě poté smyjte použitý olej ještě jednou Miessence cleanserem. 

 

 cleansers

 

Miessence organicky certifikované cleansery najdete u nás na e-shopu.

 

 

2. FÁZE TONIZACE 

Tento krok se často vynechává, jelikož si mnoho lidí myslí, že vysušuje pleť. To jen díky tomu že tonikum s chemickým složením obsahuje alkohol. Ti, co používají a vyrábí přírodní kosmetiku věří, že alkohol na pleť vůbec nepatří (krom výjimek jako certifikovaný Extractohol-o-).

V dnešní době se můžete setkat s více názvy jako je tonikum, pleťová voda, květová voda. Ve všech případech se jedná o to samé. Jedná se o produkt, který následuje ihned po čištění/odlíčení, aby vytvořil ochranou bariéru tím, že uzavře póry před nečistotami . Miessence produkt je takto  pojmenován  jako Hydrating Serum nebo-li Hydratační sérum. A kombinuje vlastnosti běžného toniku s vlastnostmi séra, které se běžně používá jako podklad pro krém, takže zajistí účinnější hydrataci pleti a navíc vaše pleť dostane extra výživu. 

          - používat po každém použití CLEANSERU

 

TIP: Trošku jsme experimentovali a máme odzkoušeno, že tonikum po holení udělá hezkou a hladkou pokožku bez pupínků.

 

pletova-voda-pridni-certifikovana-kosmetika

Miessence Hydratační séra zakoupíte u nás na e-shopu.

 

 

 

3. FÁZE HYDRATACE

Pro hodně lidí je toto nejdůležitější krok, ale věřte nám, že úspěch spočívá ve všech třech krocích. Miessence MOISTURIZER je organicky certifikovaný krém, který slouží k hydrataci pleti po celý den. A vytváří ochranou bariéru proti volným radikálům (počasí, make-up, znečištění atd...).

          - používat po každém nanesení HYDRATAČNÍHO SÉRA (Hydrating Serum)

Tip: Pokud nanášíte jakýkoliv produkt kolem očí. Použijte prsteníčky, a kruhovým pohybem od koutku přes víčko ven a pod okem ke koutku zpět.

 

 Moisturizer-prirodni-krem-miessence-pletova-kosmetika-

 

 Miessence Moisturizery zakoupíte u nás na e-shopu.

 

Nebuďte překvapení, pokud byste cítili pnutí pokožky po použití organických přírodních produktů od Misessence. Je to zcela přirozené, jelikož je naše pleť zvyklá na chemické zjemňovače obsažené v běžných kosmetických výrobcích, což je samozřejmě špatně jelikož pleť začne být ''závislá'' na těchto chemikáliích. Po používání Miessence produktů si pleť zvykne, a po určitém čase se zregeneruje a začne pracovat tak jak má, a tehdy pnutí už nepocítíte.

 

Až se sami rozhodnete produkty používat, neváhejte si udělat foto před a po použití jedné celé řady :) Pokud máte dodatečné dotazy, kontaktujte nás na

info@organicskincare.cz

 

   

MIESSENCE - Skutečně bezpečná certifikovaná bio kosmetika


Miessence logo česko

 

 

Affiliate program