Příběh Miessence

 

Narrele Chenery je australská tvůrkyně produktů Miessence. To, co začalo koníčkem v kuchyni, se stalo revolucí v kosmetickém průmyslu, konkrétně v přírodním organickém a ekologickém segmentu. V roce 2001 vedlo její průkopnictví napříč celým světem, hlavně v Americe a Číně se Miessence stala jako první celosvětově certifikovaná organická kosmetika pro osobní péči.

 

Ručně vyráběno a přísně kontrolováno

Od počátku až do konce ručního výrobního procesu Miessence využívá nejčistší přírodní ingredience. Rozsáhlá nabídka produktů představuje mezinárodně uznávanou certifikaci organických bioproduktů pro pleť, vlasy, tělo, make-up a ústní hygienu. Od sklizně až po produkci je proces podstoupen mnoha kontrolami kvality. 

 

 

 

 

Benefity organických certifikovaných produktů

V dnešní době nalezení přírodních produktů, které nejsou škodlivé a bez přidaných chemikálií může být obtížné.

Od dlouhých seznamů složení, které se nedají ani vyslovit až po levné potraviny, které zemědělci pěstují za nezdravých podmínek, se mnoho lidí naučilo z pohodlnosti přehlížet všechny škodlivé látky. Naštěstí existuje řešení. Certifikované organické produkty jsou vypěstovány, připravené a balené bez využití syntetických chemikálií, hnojiv nebo geneticky modifikovaných organismů (GMO).

Zde jsou tři hlavní důvody, proč je výběr organických produktů mnohem prospěšnější než umělé a syntetické:

 

 

1# Dobré pro tělo

Rozhodujícím faktorem při výběru organických produktů je kvalita, a zda produkty skutečně fungují. S mnoha dokázanými benefity pro lidské zdraví na základě výsledků studií dokazují, že organické produkty obsahují více živin, vitamínů a antioxidantů bojující proti rakovině v porovnání s neorganickými. 

 

084dfaabd5caf05a9369d7b06a4f1d6d 

Náhrada syntetických chemikálií přirozenými látkami je odpovědí na zdravé tělo z venku i zevnitř. Zdroj: Pinterest .

 

2# Dobré pro životní prostředí

Mít organickou certifikaci je mnohem více než jen mít v obsahu složení přírodní ingredience.

Certifikované ekologické standardy zahrnují pěstování, přípravu a balení s použitím přírodních materiálů a procesů s nulovým nebo minimálním obsahem chemických látek.

Nejenže přírodní produkty pomáhají v boji proti znečišťovaní životního prostředí, ale zahrnutí tradičních metod při pěstování kde nedochází k narušení mikrobiologie orné půdy. Pochopení principu ekologie je klíčové pro využití ekologických systémů a procesů. Miessence je v toho průkopníkem a svoji reputaci si postavilo na těchto principech. Navíc výrobní a zemědělské procesy jsou dodnes stále vylepšovány například výměnou plastových obalů za obaly z cukrové třtiny. 

 

květina života

Zdroj: Pinterest

 

3# Osvědčení od důvěryhodných odborníků

Jediným způsobem, kterým si můžete být jisti, že jste nakoupily originální ekologické produkty skutečně bez syntetických chemikálií nesou certifikaci osvědčenou nezávislými orgány ACO (Australian Certified Organic), USDA (US Department of Agriculture, BFA (Biological Farmers of Australia) a IFOAM (International Federation of Organic Agriculture Movements), které patří mezi nezávislé subjekty poskytující ekologické certifikace. Tyto společnosti jsou uznávané celosvětově a vytváří významná přísná kritéria pro tvorbu kvalitních organických produktů. 

 

Awards-trophies ACO

Australian Organic Ltd (AOL) je přední špičkovou organizací podporujicí tvorbu bio průmyslu. Zdroj: Austorganic.com .

 

 

 

          

 

 

Affiliate program